Skip links

Cele 7 afaceri de IMPACT au intrat în perioada de sustenabilitate

Șapte afaceri de IMPACT. Șapte visuri împlinite. Sau, altfel spus, șapte beneficiari ai proiectului IMPACT au reușit să se „transforme” din tineri NEETs în antreprenori de IMPACT, construind un business de la zero, cu forțe proprii și sprijin financiar acordat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. În momentul de față, afacerile „născute” în cadrul proiectului IMPACT au intrat în perioada de sustenabilitate, tinerii antreprenori având la dispoziție o jumătate de an pentru a dovedi că și-au ales bine drumul.

Despre antreprenorii de IMPACT am povestit în detaliu în diverse articole. Sunt tineri din regiunea Sud-Est care s-au înscris cu mult curaj și entuziasm în grupul țintă al proiectului IMPACT, urmând un curs de specializare în „Competențe antreprenoriale” și, ulterior, participând la sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat și, inclusiv, la concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659, reușind astfel să obțină finanțare pentru planurile lor de afaceri.

Au construit cărămidă cu cărămidă, sub atenta monitorizare a Administratorului Schemei de Minimis (Asociația Brahma), iar afacerile dezvoltate de ei au intrat din 16 august, timp de șase luni, în perioada de sustenabilitate. Practic, în acest interval de timp (16.08.2023 – 15.02.2024), tinerii antreprenori de IMPACT au ocazia să dovedească că și-au ales bine drumul; că sunt muncitori, perseverenți și cu spirit de echipă; că nu există nu se poate.

Le dorim un drum sustenabil cu multe rezultate fructuoase!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro