Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea ONE TOUCH BEAUTY HOUSE S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Stoian Mădălina-Andreea – o tânără extraordinar de talentată și ambițioasă din Brăila. Deși a absolvit Facultatea de Litere, Mădălina s-a regăsit în domeniul beauty, pasiune care îi menține vie curiozitatea, entuziasmul și dorința de perfecționare.

Prin intermediul proiectului IMPACT, Mădălina a beneficiat de sprijin financiar FSE prin POCU 2014-2020, pentru a-și transforma pasiunea în afacere, punând astfel bazele companiei ONE TOUCH BEAUTY HOUSE S.R.L. – un beauty salon cu sediul în orașul Brăila, care oferă – într-un cadru prietenos și cochet – o gamă largă de servicii de înfrumusețare, precum cosmetică, make-up și frizerie.

Gala de semnare a contractelor de subvenție a avut loc în orașul Brăila, în data de 25 iulie 2022, la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est.

Ajutorul de minimis (micro-grantul) în valoare de 15.000 Euro, a fost încasat în luna octombrie 2022, iar în data de 18.01.2023 ONE TOUCH BEAUTY HOUSE S.R.L. a emis primul bon fiscal, fiind astfel demarată operaționalizarea planului de afacere.

Despre proiectul IMPACT, în general, Mădălina spune că este „o experiență unică, plină de suișuri și coborâșuri, dar extrem de benefică pentru o dezvoltarea personală și profesională de succes. Am doar cuvinte de laudă pentru echipa IMPACT.

Astăzi Mădălina este antreprenor. Un vis în care a crezut dintotdeauna. Un vis din care lipseau doar câteva piese de puzzle pentru a deveni realitate, iar proiectul IMPACT i-a ieșit în cale la timpul potrivit cu „piesele” potrivite: studiu practic, suport financiar, suflat în aripi.

Ne bucurăm pentru Stoian Mădălina-Andreea și afacerea sa de IMPACT – ONE TOUCH BEAUTY HOUSE. Să fie cu succes pe mai departe!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro