Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea ANONYM STYLE STUDIO S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Stătulescu David-Denis – un tânăr entuziast și ambițios din județul Buzău, pasionat de frumos și hair-styling. Pasiunea a moștenit-o de la un unchi de-al său care activează și se remarcă ca hair-stylit, iar încrederea în abilitățile sale antreprenoriale a descoperit-o în cadrul proiectului IMPACT.

Prin intermediul proiectului IMPACT, Denis a beneficiat de sprijin financiar FSE prin POCU 2014-2020, pentru a-și transforma pasiunea în afacere, punând astfel bazele companiei ANONYM STYLE STUDIO S.R.L. – un barbershop cu sediul în localitatea Nișcov din comuna Vernești, județul Buzău, salon specializat în servicii de înfrumusețare și îngrijire pentru bărbați.

Gala de semnare a contractelor de subvenție a avut loc în Brăila, în data de 25 iulie 2022, la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est.

Ajutorul de minimis (micro-grantul) în valoare de 15.000 Euro a fost încasat în luna octombrie 2022.

De-a lungul timpului, Denis a participat la multiple concursuri de hair-styling, iar talentul și priceperea i-au fost confirmate prin diverse premii în domeniu. Denis îi este recunoscător unchiului său pentru inspirație și, totodată, pentru impactul pozitiv pe care l-a avut asupra carierei sale profesionale, iar despre proiectul IMPACT spune că „este o experiență de neuitat și o oportunitate pentru noi, tinerii din România, de a evolua nu doar prin acumulare de noi cunoștințe și experiențe, dar și ca persoane.”

Ne bucurăm pentru Stătulescu David-Denis și afacerea sa de IMPACT – ANONYM STYLE STUDIO. Să fie cu succes pe mai departe!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro