Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea MOCANU ROYAL HAIR S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Mocanu Adrian-Valentin – un tânăr carismatic, sociabil și respectuos din județul Brăila, care a deprins meseria de frizer și obișnuia să o practice acasă, din pasiune și cu profesionalism.

Prin intermediul proiectului IMPACT, Adrian a beneficiat de sprijin financiar FSE prin POCU 2014-2020, pentru a-și transforma pasiunea în afacere, punând astfel bazele companiei MOCANU ROYAL HAIR S.R.L. – salon cu sediul în localitatea Mircea Vodă din jud. Brăila, oferind servicii în domeniul coafură și frizerie.

Gala de semnare a contractelor de subvenție a avut în Brăila, în data de 25 iulie 2022, la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est. Ajutorul de minimis (micro-grantul) în valoare de 15.000 Euro,  a fost încasat în luna octombrie 2022.

În data de 27.03.2023 MOCANU ROYAL HAIR S.R.L. a emis primul bon fiscal, fiind astfel demarată operaționalizarea planului de afacere.

Așadar, MOCANU ROYAL HAIR S.R.L. este un vis împlinit. Un vis care implică multă muncă, atenție la detalii, perfecționare continuă, comunicare eficientă și… clienți fericiți. Adrian este recunoscător acestei șanse extraordinare de a da o formă legală pasiunii sale și că acum le poate oferi clienților săi un cadru profesionist și plăcut pentru servicii de calitate la prețuri accesibile.

Ne bucurăm pentru Mocanu Adrian-Valentin și afacerea sa de IMPACT – MOCANU ROYAL HAIR. Să fie cu succes pe mai departe!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro