Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea PERFECT EYELASHES BY LARISA FUMEA S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Fumea Larisa-Elena – o tânără gingașă și frumoasă din părțile Buzăului, pasionată de… ați ghicit! – domeniul beauty.

Prin intermediul proiectului IMPACT, Larisa a beneficiat de sprijin financiar FSE prin POCU 2014-2020, pentru a pune bazele companiei PERFECT EYELASHES BY LARISA FUMEA S.R.L. Gala de semnare a contractelor de subvenție a avut loc în data de 25 iulie 2022, la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est, or. Brăila. Ajutorul de minimis (micro-grantul) în valoare de 15.000 Euro,  a fost încasat în luna octombrie 2022, iar în data de 20 februarie 2023 PERFECT EYELASHES BY LARISA FUMEA S.R.L. a emis primul bon fiscal, fiind astfel demarată operaționalizarea planului de afacere.

PERFECT EYELASHES BY LARISA FUMEA S.R.L. este mai mult decât o afacere, este un vis împlinit. Cu sediul în sat Cozieni, comuna Cozieni, județul Buzău, PERFECT EYELASHES BY LARISA FUMEA S.R.L. este un mini-salon de frumusețe, care oferă servicii în domeniul beauty al extensiilor de gene fir cu fir. Pasiunea pentru industria de beauty Larisa o are dintotdeauna, iar tehnica de aplicare a genelor fir cu fir și-a însușit-o prin participarea la diverse training-uri de specialitate.

Larisa este recunoscătoare că a avut această șansă minunată de a-și descoperi abilități antreprenoriale. Recunoaște că mai are multe de învățat, însă sprijinul primit în cadrul proiectului i-au redat încrederea în sine și în visul său, iar de aici înainte mizează pe muncă, pasiune și ambiția de perfecționare.

Ne bucurăm pentru Fumea Larisa-Elena și afacerea sa de IMPACT – PERFECT EYELASHES BY LARISA FUMEA. Să fie cu succes pe mai departe!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro