Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea ELITE BAND EVENTS S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Ion-Marin Valentina-Adriana o tânără artistă, visătoare și încântătoare, din regiunea Buzăului.

Valentina a absolvit Liceul de Arte ”Margareta Sterian” Buzău, profil artistic, specializarea instrumentist artistic, iar bucuria ei cea mai mare a fost și rămâne muzica, o pasiune extraordinară care – iată! – a motivat-o să-și construiască propria afacere. Compania pe care o conduce se numește ELITE BAND EVENTS S.R.L. și, prin intermediul acesteia, Valentina oferă activități de interpretare artistică (spectacole), împărtășindu-și astfel talentul, experiența artistică și energia bună.

Oficial, Ion-Marin Valentina-Adriana a devenit antreprenor de IMPACT în data 25 iulie 2022, zi în care Asociația Brahma a organizat gala de semnare a contractelor la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est, or. Brăila.

Ajutorul de minimis (micro-grantul) în valoare de 15.000 Euro a fost încasat în luna octombrie 2022, iar în data de 05 februarie 2023 ELITE BAND EVENTS S.R.L. a emis primul bon fiscal, fiind astfel demarată operaționalizarea planului de afacere.

Ne bucurăm pentru Ion-Marin Valentina-Adriana și afacerea sa de IMPACT – ELITE BAND EVENTS. Să fie cu succes pe mai departe!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro