Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea IFA WASH SOLUTIONS S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Ilie Florin-Adrianun tânăr ambițios și cu mult simț practic din orașul Buzău. Oficial, acesta a devenit antreprenor de IMPACT în data 25 iulie 2022, zi în care Asociația Brahma a organizat gala de semnare a contractelor la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est, or. Brăila Sprijinul financiar FSE prin POCU 2014-2020 sau, altfel spus, ajutorul de minimis (micro-grantul) a fost în valoare de 15.000 Euro, fiind încasat în luna octombrie 2022. În urma unei analize minuțioase, Florin s-a gândit să deschidă o spălătorie de rufe automată în regim self-service în Buzău și i-a dat numele de IFA WASH SOLUTIONS S.R.L. A pus cap la cap nevoia de pe piața locală și cunoștințele sale antreprenoriale, de unde a reieșit acest business cu potențial. Ar mai fi de precizat că părinții lui Florin sunt antreprenori și el i-a sprijinit în derularea afacerilor de familie, iar prin această finanțare și-a îndeplinit la rândul său visul de a urma drumul antreprenoriatului.

Ne bucurăm pentru Ilie Florin-Adrian și afacerea sa de IMPACT – IFA WASH SOLUTIONS. Să fie cu succes pe mai departe.

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro