Skip links

#AntreprenoriatDeIMPACT: povestea SEBI SOUND MUSIC S.R.L.

Proiectul IMPACT a format (și) tineri antreprenori, iar unora chiar le-a suflat în aripi. Ca o scurtă recapitulare, amintim că în luna februarie 2022 s-a desfășurat cursul de specializare în „Competențe antreprenoriale”, la care au participat 28 de tineri NEETs din regiunea Sud-Est. Pentru o consolidare a cunoștințelor și a abilităților practice, cursul a fost însoțit de sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat, ulterior, doritorii cu spirit și curaj antreprenorial fiind încurajați să-și înscrie „visurile” în concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659.

Printre fericiții câștigători ai concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT se numără și Ciortan Dumitru-Sebastian – un tănăr cu veleități artistice din județul Buzău, ambițios, muncitor, pasionat de muzică și vioară, cu o dorință aprigă de a-și construi propria afacere, contribuind astfel la dezvoltarea comunității locale, precum și la propria dezvoltare personală.

Prin intermediul proiectului IMPACT și datorită rezultatelor obținute pe parcurs, Sebastian a beneficiat de sprijin financiar FSE prin POCU 2014-2020 pentru a-și pune în aplicare visul care astăzi poartă nume de „SEBI SOUND MUSIC S.R.L.”. Gala de semnare a contractelor de subvenție a avut loc în data de 25 iulie 2022, la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est, or. Brăila, iar ajutorul de minimis (micro-grantul) în valoare de 15.000 Euro, a fost încasat în luna octombrie 2022.

SEBI SOUND MUSIC S.R.L. desfășoară activități de închiriere şi leasing echipamente de sonorizare evenimente. Compania este înregistrată în satul Cândești, comuna Vernești, județul Buzău. Este un domeniu familiar pentru Sebastian, el făcând parte dintr-o familie de lăutari care i-au insuflat pasiunea pentru muzică.

Sebastian este recunoscător pentru evoluția pe care a avut-o în cadrul proiectului IMPACT, „evoluție uriașă într-un timp foarte scurt”, spune el, și – implicit – pentru șansa extraordinară de a-și pune în aplicare planul de afacere la care a muncit cu minuțiozitate. Sebastian este încrezător că va reuși să-și dezvolte afacerea în pofida micilor-mari provocări cu care se confruntă, în primul rând pentru că face ceea ce face cu pasiune, dar și pentru că serviciile de închiriere şi leasing echipamente de sonorizare evenimente răspund unei cereri evidente (mai ales) de pe piața locală. Valorile-cheie pentru afacerea sa: pasiune, muncă și calitate.

Ne bucurăm pentru Ciortan Dumitru-Sebastian și afacerea sa de IMPACT. Să fie cu succes pe mai departe!

Proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659. cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro