Skip links

De azi, antreprenori de IMPACT

Bucurie, emoție și recunoștință! Câștigătorii concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri IMPACT au participat la  gala de semnare a contractelor de subvenție, organizată astăzi, 25 iulie 2022, la sediul CRIS – Centru de Resurse pentru Integrare Sustenabilă dedicat tinerilor NEETs din regiunea Sud-Est, or. Brăila.

Opt tineri NEETs din regiunea Sud-Est și-au luat zborul spre lumea antreprenoriatului, sprijiniți fiind de Asociația Brahma prin proiectul „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, Cod SMIS: 150659.

Putem spune despre ei că sunt muncitori, ambițioși și curajoși, dar mai presus de orice, recunoscători pentru șansa extraordinară de a-și pune în aplicare visul de antreprenor în domenii care îi reprezintă (beauty & hairstyle, spălătorie de rufe în regim self-service, producție și comercializare peleți, servicii muzicale pentru evenimente etc). Sprijinul financiar nerambursabil – micro-granturi în valoare de 15.000 Euro (echivalentul în lei) – îi face și mai responsabili în acest drum (deloc ușor, dar frumos) al antreprenoriatului. Suntem mândri de ei și avem toată încrederea că vor reuși pentru că acolo unde e multă muncă și pasiune, nu există nu se poate!

Gala de semnare a contractelor de subvenție a fost organizată în conformitate cu activitatea A 5.1 – Formare și consiliere în antreprenoriat, concurs selectare PA, mentorat, sprijin în înființarea noilor entități și semnare contracte de subvenție.

Proiectul IMPACT este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1: Inițiativa „Locuri de muncă pentru tineri” Obiectiv tematic 8; Prioritatea  de  investiție 8.ii; Apel de proiecte: POCU/908/1/3/ Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2.

Mai multe informații legate de proiectul IMPACT găsiți pe www.impact-brahma.ro

Leave a comment