Skip links

Lansare concurs de evaluare și selectare planuri de afaceri (antreprenoriat) – POCU/908/1/3/150659

Asociația Brahma anunță lansarea concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri în cadrul proiectului „IMPACT – Inserția și Mobilitatea Profesională prin Acțiuni de Calitate dedicate Tinerilor”, cofinanțat din Fondul Social European prin POCU 2014-2020 – POCU/908/1/3/150659, în conformitate cu activitatea A5 Creșterea ocupării pe cont propriu a tinerilor NEETs din Sud-Est prin activități de susținere a antreprenoriatului (A).

Concursul de evaluare și selectare planuri de afaceri se adresează celor 28 de absolvenți ai programului de pregătire antreprenorială desfășurat în cadrul proiectului IMPACT (curs formare – „Competențe antreprenoriale” și  sesiuni de consiliere și consultanță în antreprenoriat).

Metodologia de organizare și desfășurare a concursului de evaluare și selectare planuri de afaceri, formularele aferente și calendarul organizare concurs de evaluare și selectare planuri de afaceri, sunt disponibile pe website-ul proiectului IMPACT la adresa www.impact-brahma.ro, secțiunea: Concurs antreprenoriat. https://impact-brahma.ro/concurs-antreprenoriat 

Adresa de depunere dosare înscriere concurs evaluare și selectare planuri de afaceri: sediul administrativ al administratorului schemei de minimis (Asociația Brahma) – București, str. Aleea Botorani, nr. 5, Bl. V36, sc. 1, parter, cam. 4, sector 5.

Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere în concurs este 24 mai 2022, orele 1600.

Metodologia prezintă în detaliu condițiile de eligibilitate atât a participanților, cât și a planurilor de afaceri înscrise la concurs, precum și modalitatea de realizare și depunere a dosarului, etapele procesului de evaluare și selectare planuri de afaceri, formulare aferente.

Leave a comment